27 Aralık 2015 Pazar

The Beauty Inside

The Beauty Inside

Bir sabah uyandığınızda farklı bir bedende bulsanız kendinizi ne yapardınız? Olduğundan daha güzel yada daha yakışıklı uyanabilmek isteyenler vardır mutlaka. Ama bir erkekken kadın olarak uyansanız. Yada güzelken çirkin biri olarak uyansanız. İlk tepkiniz ne olurdu? Yada görünen kişinin aslında siz olduğunuzu çevrenizdekilere nasıl anlatırdınız? Peki ya sevdiğiniz kişi her gün başka bir bedenle karşınıza çıksa onu sevmeye devam edebilir miydiniz? 

Bugüne kadar böyle bir şey aklınızın ucundan geçmediyse ve hayal dahi edemiyorsanız her gün yeni biri olarak uyanan bu adamın hikayesine bakmakta yarar var.  Uzun zamandır izlediğim en iyi kurgulardan birisi. Bu filmin tanıtımını okuduğumda aynı karakteri bir çok oyuncunun oynaması fikri bana yaratıcı gelmişti ama bu kadarını beklemiyordum.  

Filmde kurgudan çok hoşuma giden bir şey varsa o da ünlüler geçidi oldu. Son zamanlarda severek izlediğim tüm oyuncular bu filmde toplanmış. Yapımcı şirket masraftan kaçmamış kadro çok sağlam ve oldukça geniş tutulmuş. Tabi bu oyuncuların bir kısmı. 
The Beauty Inside
*Bu kısımdan sonrası spoiler içerir bilginize....

Filmde ana karakterimiz Woo-Jin 18 yaşına basınca vücut değiştirmeye başlıyor. Her sabah uyandığında kendini başka bir bedende buluyor.Bazen yaşlı, bazen genç, bazen kadın, bazen erkek, bazende çocuk oluveriyor. Bu durumu değiştiremeyen Woo-Jin hayatını buna göre ayarlayıp yaşamaya başlıyor. Taki Yi-Soo'ya aşık olana kadar. Film Woo-jin'in Yi-Soo'ya aşkını itiraf etmesi ve ikilinin yaşadığı zorlukları konu alıyor. 

Filmde en sevdiğim sahne Lee-Jin Wook'un sahneleri oldu. Hele Yi-Soo'nun patronu Lee-Jin Wook'u görünce kısa çaplı bir şok geçiriyorki değmeyin keyfime :) Tabi bende birden karşımda Lee-Jin Wook'u görsem aynı tepkiyi verirdim abartısız. O tipik gülüşü yeter. 

The Beauty Inside replikleri

Filmden bir kaç kare daha....

The Beauty Inside replikleri

The Beauty Inside replikleri

The Beauty Inside replikleri

*Filmde hüngür hüngür ağlayacağınız ya da romantizm dalgasında boğulacağınız sahneler yok. Film bir mesaj vermeyi amaçlamış ve bunda da oldukça başarılı olmuş. İzlenilesi bir yapım kısacası. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder