29 Ekim 2015 Perşembe

WARM AND COZY

Gidememek mi zor kalamamak mı? Gitme diyememek mi zor benimle gel demek mi? Siz hiç böyle bir ikilemde kaldınız mı? Gitmeniz gerekirken kalbiniz saplanıp kaldı mı hiç?. Kalbiniz öylesine saplanmışken olumsuz cevap almaktan korkup söyleyeceklerinizden vazgeçtiniz mi hiç? Ya da sebebini bilmeden onunla yola düşmek için sadece bir kelime beklediniz mi? Alt tarafı romantik komedi izleyecektim yahu bu sorular da ne. Baek Gun-Woo tüm bu soruların sebebi sensin.
warm and cozy


Bomba bir dizi daha. Hong Sisters döktürmüş yine. Yukarıda ki sorulara aldanıp melankolik bir dizi sanmayın. Oldukça eğlenceli romantik bir komedi aslında.
Başrolü Yoo Yun Suk ( Baek Gun-Woo) ve Kang So Ra (Lee Jung Joo) paylaşıyor. Ben bu ikiliyi çok sevdim. Jeju adası başkanı rolünde Kim Sung Oh (Hwang Wook), Baek Gun-Woo'nun ilk aşkı rolünde Seo Yi Ahn (Mok Ji Won) yer almış. Lee Sung Jae ( Song Jung Geun) ve Kim Hee Jung (Hea Sil) ikilisini de çok sevdim. 
Yoo Yun Suk

Kang So Ra

Kim Sung Oh

Seo Yi Ahn

Lee Sung Jae

Kim Hee Jung

Biraz da dizininden bahsedelim. Jung Joo babası ve annesine ait olduğunu düşündüğü bir resim bulur ve annesinin peşine düşer. Annesi yerine doğum gününde  Gun-Woo ile konuşur ve onu ikiz olduklarına ikna etmeye çalışır. Hayatları böyle kesişen ikili ikiz olmadıklarını anlayınca tekrar karşılaştıklarında Jung Joo başarılı biri olmaya söz verir.Gun-Woo'da kibirli biri olacak ve bu sayede kızları kendinden uzak tutacaktır.  Gun-Woo için o gün dönüm noktasıdır. Babası ile ilgili bilmediklerini öğrenir ve ilk aşkıyla karşılaşır. Normalde dizilerden bahsederken bu kadar açık anlatmam ama dizi böyle başlarsa gerisini siz düşünün. Neyse Gun-Woo ilk aşkı için Jeju adasında bir restoran açar. Jung Joo çok çalışır bir ev almaya uğraşır ama dolandırılır. Jeju'da harabe bir eve razı olmak zorunda kalır. Bu muhteşem ikilinin yolları Jeju adasında tekrar kesişir. Gun-Woo restoranı satmaya uğraşırken Jung Joo ile karşılaşır ve hayatı değişir. Jung Joo 'nun ölümcül hasta olduğunu sanarak ona yardım etmeye başlar. 


warm and cozy replikleri
İkilinin birlikte geçirdiği zamanları izlemek çok keyifli. Tatlı didişmeleri insanı hemen sarıyor hele Gun-Woo'nun yanaklarını sıkmak isteyebilirsiniz. :)
warm and cozy replikleri

 Gun-Woo'nun ilgisi sonucu Jung Joo aşık olur. Bu arada Jeju adası sakinleri bizim izdivaç programlarını aratmayacak denli çalışkanlar. Jeju adasının bekar başkanı ile Jung Joo'yu evlendirmek için sürekli iş başındalar. Gel zaman git zaman başkanda bizim güzel Jung Joo'muza aşık oluyor. Gun-Woo başlarda sadece acısıda zamanla hisleri değişir ama kendine itiraf edemez. Sürekli paragöz ilk aşkının peşinden koşar. Ancak  Başkanın devreye girmesiyle kıskançlıklar başlar. Aşkının farkına varamayan Gun-Woo Jung Joo'nu kaybetmek istemez. Mok Ji Won'nun entrikalarıda cabası. Jung Joo sevdiği adamla kendisini seven adam arasında git geller yaşar. 

warm and cozy replikleri

Tabi git gellerin kazananı hep Gun-Woo olur. Gun-Woo ne zaman aşkının farkına varır o zaman bütün işler sarpa sarar.  Jun Joo'yu aşkına ikna etmeye çalışır. O da yetmezmiş gibi ailelerinin geçmişi Gun-Woo'yu bir karar almaya zorlar. Dizinin bundan sonraki bölümlerinde başka bir Gun-Woo izliyoruz.  Yazıma başlarken sorduğum soruların cevaplarını bu kısımda bulabilirsiniz. İki bölüm bu havada geçiyor. Ve beni dizide en çok etkileyen bölümler oldu doğrusu. 
Bu iki bölümlük duygu yüklemesi bomba bir finali hak eder. Tabi Hong kardeşler yüreğimi ağzıma getirdi. Bir an olamaz ya böyle bir son yapamazlar dedim kendi kendime. Ama neyse ki küçük çaplı bir şok alarak kaldı. Her dizi sever gibi bende mutlu son istedim. :) 


warm and cozy replikleri

Gelelim dizide sevdiklerime.  Jung Geun ve Hea Sil ikilisini çok sevdim. Çok sempatiktiler gerçekten.  
warm and cozy replikleri
Bir de romantik dizilerde esas kız esas oğlanı sever ama hep ikinci bir adam vardır ki kız ne zaman zor durumda kalsa esas oğlandan önce kızın yardımına koşar. Bu klişeyi bilmeyen yoktur herhalde. Bu dizide en çok bu klişenin kırılmasını sevdim. Gun-Woo hep başkandan önce davrandı.
war and cozy gift

Son olarak da sevimli Gun-Woo'nun kıskançlık triplerini çok sevdim. Bir insan ancak bu kadar sevimli olabilir herhalde:)


warm and cozy replikleri

İsmine münhasır biz dizi olmuş gerçekten "Sıcak ve Samimi"... İzlesek mi izlemesek mi derseniz kesinlikle izlesek. işte size birde fragman TIK TIK.. Umarım severek izlersiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder